AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçaktan düşen birini görmek

Kahve falında uçaktan düşen birini görmek

Kahve falında uçaktan düşen birini görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, mesleğinde atılım yapacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında uçaktan düşen birini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında uçağı düşürmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri uçak düştüğünü görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmüş uçak görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine uçak düştüğünü görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında düşen uçaktan kurtulmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakta düştüğünü görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bindiği uçağın düştüğünü görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşen uçakta olmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir