AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçaktan denize düşmek

Kahve falında uçaktan denize düşmek

Kahve falında uçaktan denize düşmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında uçaktan denize düşmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kahve falında uçakla denize düşmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçaktan denize düşmek düşmanlarının güçleneceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakla düşmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla suya düşmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine uçak düşmek çok daha fazla adım atacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında uçaktan düşmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde uçak görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerinde uçak görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir