AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla inmek

Kahve falında uçakla inmek

Kahve falında uçakla inmek şansının da döneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla inmek gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçakla yere inmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında uçakla denize inmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla inmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan inmek bebek sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atlayarak inmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek büyük kazançlar getireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trene binmek ve inmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında taksiden inmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir