AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç harflilerden korkmak

Kahve falında üç harflilerden korkmak

Kahve falında üç harflilerden korkmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üç harflilerden korkmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Kahve falında üç harfliden korkmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında üç harflilerden korkmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde arapça harfler görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç harflileri öldürmek işlerinin karışacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuran harflerini yazmak başarının adım adım yaklaşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulur.

Kahve falında üç harflilerin musallat olduğunu görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında harf yazmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında üç harfli kadın görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir