AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlanmış balık görmek

Kahve falında tuzlanmış balık görmek

Kahve falında tuzlanmış balık görmek bunalımlı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işarettir.

Kahve falında tuzlanmış balık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında tuzlanmış balık görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzla erik yemek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzla yıkanmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlanmış et görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzla abdest almak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuzla görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında balığı kesmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ölen balığı kurtarmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir