AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletten eşya çıkarmak

Kahve falında tuvaletten eşya çıkarmak

Kahve falında tuvaletten eşya çıkarmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaletten eşya çıkarmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Kahve falında tuvaletten eşya çıkarmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya çıkarmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan eşya çıkarmak elindekileri de alıp götüreceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden eşya çıkarmak işlerinin düzene gireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işarettir.

Kahve falında yangından eşya çıkarmak kapanan kapıların açılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan eşya çıkarmak musibetlerin yaşanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak belki de hayatının aşkını bulacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında denizden eşya çıkarmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir