AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette yemek yediğini görmek

Kahve falında tuvalette yemek yediğini görmek

Kahve falında tuvalette yemek yediğini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, işsizin iş bulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette yemek yediğini gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında tuvalette yemek yediğini görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette ekmek yediğini görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette bir şeyler yemek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette ekmek yemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet içinde yemek görmek işlerinin büyüyeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette yemek görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içinde yemek görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette ekmek yemek görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir