AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette insan görmek

Kahve falında tuvalette insan görmek

Kahve falında tuvalette insan görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette insan gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında tuvalette insan görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında insanların içinde tuvaletini yapmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, memur ise terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı tuvalette görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan boku temizlemek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet deliğinde insan görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette insan boku görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir