AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette abdest bozmak

Kahve falında tuvalette abdest bozmak

Kahve falında tuvalette abdest bozmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette abdest bozmak gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Kahve falında tuvalette küçük abdest bozmak kişinin kazancının çoğalacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette abdest bozmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken abdest bozmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlarının yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında abdest bozduğunu görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest bozmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdesti bozmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdest bozmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir