AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin temizlendiğini görmek

Kahve falında tuvaletin temizlendiğini görmek

Kahve falında tuvaletin temizlendiğini görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, endişelerini silip atacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tuvaletin temizlendiğini gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında temiz tuvaletler görmek geride bırakacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük temiz tuvalet görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete girmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çok temiz tuvalet görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti temiz görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet temizlerken görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında temiz tuvalet taşı görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir