AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet hela görmek

Kahve falında tuvalet hela görmek

Kahve falında tuvalet hela görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet hela gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında tuvalet hela görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hela kapısı görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hela görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hela yapmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, tatsızlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında helada çiş yapmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helada banyo yapmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Kahve falında helaya girmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helaya çiş yapmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir