AnaSayfa / Genel / Kahve falında turunçgil görmek

Kahve falında turunçgil görmek

Kahve falında turunçgil görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, zengin için yoksulluğa, ticarete adım atacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında turunçgil gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Kahve falında turunç yemek fesat ve kötü kimselerden olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında turunç toplamak ruhsal korkularından da arınacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında turunçgiller görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, eve huzur dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turunç reçeli görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turunç reçeli yemek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında turunçu renk görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, geri plana düşeceğine işarettir.

Kahve falında turunç ağacı görmek mutluluk dolu haberler alacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında turunçgil görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir