AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkçe kitabı görmek

Kahve falında türkçe kitabı görmek

Kahve falında türkçe kitabı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yapılan planların alt üst olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında türkçe kitabı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında türkçe kitabı görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında poşette türk kahvesi görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında türk bayrağının yandığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık türü görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında türkçe sözlük görmek işlerini büyüteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi pişirmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında türü bilinmeyen hayvan görmek bekarlar için evlenmeye, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında solucan türü kurt görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir