AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk kahvesi görmek

Kahve falında türk kahvesi görmek

Kahve falında türk kahvesi görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, memur ise terfi edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında türk kahvesi gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında birine türk kahvesi yapmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet etmektedir.

Kahve falında tepside türk kahvesi görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi paketi görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpüksüz türk kahvesi yapmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında türk kahvesi vermek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında türk kahvesi yemek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir