AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm aileyi bir arada görmek

Kahve falında tüm aileyi bir arada görmek

Kahve falında tüm aileyi bir arada görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüm aileyi bir arada gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında tüm aileyi bir arada görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tüm ailenin öldüğünü görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tüm aileyi görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yalan söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında tüm akrabaları bir arada görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında tüm sülaleyi bir arada görmek inancından sapacağına, saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm sülaleyi görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir