Kahve falında tuğla taşımak

Kahve falında tuğla taşımak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında tuğla taşımak gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında tuğla taşımak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuğladan duvar örmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında inşaat tuğlası görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tuğla görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuğladan ev yapıldığını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine inanılır.

Kahve falında tuğla yığını görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tuğlalı ev görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işarettir.

Kahve falında ateş tuğlası görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir