AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin içinde olmak

Kahve falında trenin içinde olmak

Kahve falında trenin içinde olmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında trenin içinde olmak gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde tren görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren içinde olmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde tren görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenin içinde olmak eş ve evlat sahibi olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında trenin önüne atlamak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında trene bileti almak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında trenle yokuş çıkmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok hızlı trene binmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir