AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren rayına düşmek

Kahve falında tren rayına düşmek

Kahve falında tren rayına düşmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren rayına düşmek gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Kahve falında tren rayına düşmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında tren raylarında yürümek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Kahve falında tren rayı görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tren ve ray görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tren raylarını görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında raydan çıkmış tren görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tren rayına atlamak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında tren rayından geçmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir