AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafikte araba görmek

Kahve falında trafikte araba görmek

Kahve falında trafikte araba görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trafikte araba gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında trafikte arabalar görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla trafik kazası yapmak işlerinin de bir düzene oturacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafikte araba kullanmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında trafikte araba görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında araba trafiği görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında ölen insanlar görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafik levhası görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha zengin hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir