AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kaza görmek

Kahve falında trafik kaza görmek

Kahve falında trafik kaza görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kaza gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında trafik kazası olduğunu duymak yeni maddi kapıların size açılacağın, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, sırların ortaya çıkmasına rivayet eder.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında trafik kazasında ölen insanlar görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında trafik kazası yapanları görmek günahlara, zor durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının trafik kazası görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında trafik kazası yapmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazası geçirip ölmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir