AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluğa girmek

Kahve falında topluluğa girmek

Kahve falında topluluğa girmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında topluluğa girmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında topluluğa girmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı topluluğu görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, çıkış yolları bulacağına inanılır.

Kahve falında toplulukta namaz kılmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş topluluğu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek topluluk görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topluluk görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluluk karşısında konuşmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında toplulukla yürümek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir