AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını genç görmek

Kahve falında babasını genç görmek

Kahve falında babasını genç görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kolaylık sağlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını genç gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında babasının gençleştiğini görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı genç görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işarettir.

Kahve falında babasını genç görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını genç görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın gençleştiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında babayı gençleşmiş görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı genç görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babayı genç görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir