AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzesinin öldüğünü görmek

Kahve falında teyzesinin öldüğünü görmek

Kahve falında teyzesinin öldüğünü görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalettir.

Kahve falında teyzesinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında teyzesinin öldüğünü duymak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında teyzesinin öldüğünü görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyzenin öldüğünü görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında teyzenin öldüğünü duymak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında teyze oğlunun öldüğünü görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında teyzemin öldüğünü görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında teyzeyi öldürmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı teyzenin öldüğünü görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir