AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze oğluyla evlendiğini görmek

Kahve falında teyze oğluyla evlendiğini görmek

Kahve falında teyze oğluyla evlendiğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında teyze oğluyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Kahve falında teyze oğluyla evlenmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında teyze oğluyla evlendiğini görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında teyze oğlunu görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında teyze oğlu görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzenin oğlunu görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyze oğlunun öldüğünü görmek vefalı bir insan olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzemin oğlunu görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzesinin oğlunu görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir