AnaSayfa / Genel / Kahve falında terörist olmak

Kahve falında terörist olmak

Kahve falında terörist olmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, evlat sahibi olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında terörist olmak gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek sağlam bir kariyer edineceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında teröristten kaçtığını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kimseye borçlanmayacağına delalettir.

Kahve falında terörist ve asker görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında teröristler görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında teröristten kurtulmak şükrederek yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında teröristlere ateş etmek bazı konularda konuşulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerle çatıştığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından kaçırılmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir