AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside hamsi görmek

Kahve falında tepside hamsi görmek

Kahve falında tepside hamsi görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, bir sıkıntıya girmeye, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside hamsi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında tepside hamsi görmek dedikoduya, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamsi kesmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hamsi balığı kızartmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalettir.

Kahve falında hamsi kızartıp yemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi yemek görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi toplamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında donmuş hamsi görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işarettir.

Kahve falında hamsi pişirmek güç ve para kaybedeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir