Kahve falında babanın hacca gittiğini görmek

Kahve falında babanın hacca gittiğini görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın hacca gittiğini gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Kahve falında babanın hacca gittiğini görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Kahve falında anne babayı hacca giderken görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasının hacca gittiğini görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı hacda görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında babasını hacca gittiğini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı hacca göndermek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı hacca göndermek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında babasıyla hacca gitmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir