AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla çağrılmak

Kahve falında telefonla çağrılmak

Kahve falında telefonla çağrılmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla çağrılmak gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Kahve falında telefonla çağrılmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla işe çağrılmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü tarafından çağrıldığını görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adınızla çağrılmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğüne çağrılmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında hacca çağrıldığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye çağrılmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa çağrılmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir