AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kişilik yatak almak

Kahve falında tek kişilik yatak almak

Kahve falında tek kişilik yatak almak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, iftiraya maruz kalınacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında tek kişilik yatak almak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Kahve falında tek kişilik yatak görmek endişelerin biteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kişilik yatak almak haksızlıklara da karşı geleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek kişilik uçağa binmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek kişilik koltuk görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında iki kişilik yatak görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kişilik değiştirmek şifa göreceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında çift kişilik yastık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift kişilik görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir