AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek dişi kaldığını görmek

Kahve falında tek dişi kaldığını görmek

Kahve falında tek dişi kaldığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, verilen kararların geri çekileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında tek dişi kaldığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında tek dişi kaldığını görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında tek dişinin kaldığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında tek kalmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Kahve falında evde tek başına kalmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek dersten kalmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tek başına kalmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine inanılır.

Kahve falında evde tek kalmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dünyada tek kaldığını görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir