AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze pide yemek

Kahve falında taze pide yemek

Kahve falında taze pide yemek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze pide yemek gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında taze pide yemek atılan adımların zorluk yaratacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze pide görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında etli pide yemek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kıymalı pide yemek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patatesli pide yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı pide yemek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahinli pide yemek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Kahve falında peynirli pide yemek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir