AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kebabı görmek

Kahve falında tavuk kebabı görmek

Kahve falında tavuk kebabı görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ekmeğin kesileceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, mallarının da hayırlı olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk kebabı gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında tavuk kebabı görmek rakiplerini alt edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kebabı yemek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tavuk kebabı yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kebap ikram etmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ciğer kebabı görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında şiş kebab görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kebap eti görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında cağ kebabı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir