AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ızgara görmek

Kahve falında tavuk ızgara görmek

Kahve falında tavuk ızgara görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, rahat erileceğine, büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk ızgara gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında tavuk ızgara yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tavuk ızgara görmek onların kıymetini bileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ızgara tavuk görmek mal ve varlık sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et ızgara yapmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ızgarada balık görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ızgara balık görmek elinin bolluk göreceğine, şansının kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ızgarada pişmiş et görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ızgarada et pişirmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir