AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın çiftleştiğini görmek

Kahve falında tavşanın çiftleştiğini görmek

Kahve falında tavşanın çiftleştiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında tavşanın çiftleştiğini gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında tavşanın çiftleştiğini görmek adını aklamayı başaracağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen tavşan görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında bir çift tavşan görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiftlerin ayrıldığını görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında çift başlı deve görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir