AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yemek görmek

Kahve falında tatlı yemek görmek

Kahve falında tatlı yemek görmek çok güzel günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dönülmez yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı yemek gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında etimek tatlısı yemek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı yemek yemek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, daha zengin hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çilekli tatlı yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık ortamda tatlı yemek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında ölüden tatlı yemek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı yoğurt yemek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı ceviz yemek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı yemek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir