AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı keçiboynuzu yemek

Kahve falında tatlı keçiboynuzu yemek

Kahve falında tatlı keçiboynuzu yemek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının bozulmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı keçiboynuzu yemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında tatlı keçiboynuzu yemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında keçiboynuzu yemek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulur.

Kahve falında keçiboynuzu görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına tabir olunur.

Kahve falında keçiboynuzu meyvesi görmek daha çok çalışılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçiboynuzu yediğini görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında keçiboynuzu ağacı görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçiboynuzu almak şansın ve kısmetin açılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalettir.

Kahve falında tatlı bisküvi yemek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir