AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı et yemek

Kahve falında tatlı et yemek

Kahve falında tatlı et yemek hedeflerini tutturmayı başaracağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında tatlı et yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında etimek tatlısı yemek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı et yemek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etimek tatlısı görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etimek tatlısı yapmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, durgun giden işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı ikram ettiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak tatlı yemek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evinde tatlı yemek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir