AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı denize girmek

Kahve falında taşlı denize girmek

Kahve falında taşlı denize girmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Kahve falında taşlı denize girmek gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında taşlı denize girmek onlara hocalık edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş eve girmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle denize girmek geçim kolaylığı içinde olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya inanılır.

Kahve falında arkadaşla denize girmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında karda denize girmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde denize girmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğukta denize girmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize gece girmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir