AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşınmak eşya toplamak

Kahve falında taşınmak eşya toplamak

Kahve falında taşınmak eşya toplamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, gelirin tükeneceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşınmak eşya toplamak gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında eşya toplamak taşınmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaları toplamak taşınmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında taşınmak için eşyaları toplamak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında taşınmak eşya toplamak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında taşınmak için eşya topladığını görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev eşyasının taşındığını görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında eşyalarının taşındığını görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında eşyaların taşındığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir