AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üzerinde namaz kılmak

Kahve falında taş üzerinde namaz kılmak

Kahve falında taş üzerinde namaz kılmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında taş üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında taşlı yerde namaz kılmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında taşın üstünde namaz kılmak mutlu bir evliliğe, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde namaz kılmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında taş üzerinde namaz kılmak üzüntülerin daha da artacağına, rızkının artacağına delalet eder.

Kahve falında arabada namaz kılmak yeni bir şehre yerleşileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinlerle namaz kılmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında şalvarla namaz kılmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir