AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi kitap görmek

Kahve falında tarihi kitap görmek

Kahve falında tarihi kitap görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tarihi kitap gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Kahve falında tarihi kitap görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öleceği tarihi öğrenmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi mezar görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi eser almak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi altın bulmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işaret eder.

Kahve falında nişan tarihini görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi yerler görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi medrese görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir