AnaSayfa / Genel / Kahve falında taraftar bayrağı görmek

Kahve falında taraftar bayrağı görmek

Kahve falında taraftar bayrağı görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında taraftar bayrağı gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Kahve falında taraftar bayrağı görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında taraftar görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında taraftar forması görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil türk bayrağı görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını sallamak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pkk bayrağı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul ve bayrak görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında atatürk ve bayrak görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir