AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık yaşlı görmek

Kahve falında tanıdık yaşlı görmek

Kahve falında tanıdık yaşlı görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık yaşlı gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek kendine çeki düzen vereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığını yaşlanmış görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, görmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık yaşlı erkek görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını yaşlı görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birinin yaşlandığını görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı tanıdık görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birini yaşlanmış görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir