AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle sevgili olmak

Kahve falında tanıdığı biriyle sevgili olmak

Kahve falında tanıdığı biriyle sevgili olmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, elindekini de bitireceğine, musibetlerin yaşanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Kahve falında tanıdığı biriyle sevgili olduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdıkla sevgili olmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birisiyle sevgili olmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle sevgili olmak işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle sevgili olduğunu görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle sevgili olduğunu görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık erkekle sevgili olmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı biriyle sevgili olmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir