Kahve falında takı toplamak

Kahve falında takı toplamak elinin de bolluk göreceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında takı toplamak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında altın takılar toplamak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden altın takı toplamak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş takı toplamak işlerindeki bereketin kaçacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işaret eder.

Kahve falında takı toplamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takı taktığını görmek ona kol kanat gereceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Kahve falında set takı görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük takılı görmek üzüntülerin son bulacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takılar bulmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top