AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı hediye almak

Kahve falında takı hediye almak

Kahve falında takı hediye almak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kişinin başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı hediye almak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında altın takı hediye almak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında takı hediye almak bazı sıkıntılara düşeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Kahve falında takı seti hediye almak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında takı hediye etmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş takı hediye almak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye takı almak bahtın açık olmasına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında uğur böcekli takı görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı takı görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir