AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahıl yıkamak

Kahve falında tahıl yıkamak

Kahve falında tahıl yıkamak içini açmaya karar vereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahıl yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Kahve falında tahıl yıkamak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında tahıl ambarı görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahıllı ekmek görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında tahıl yemek iyi niyetinden uzaklaşacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahıllar görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahıl görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tahıl ürünleri görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tahıl kurdu görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir