AnaSayfa / Genel / Kahve falında tadilatlı ev görmek

Kahve falında tadilatlı ev görmek

Kahve falında tadilatlı ev görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tadilatlı ev gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Kahve falında evi tadilat ettirmek hayatının kötüye doğru gideceğine, insanların hayır dualarını alacağına rivayet eder.

Kahve falında evde tadilat görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eve tadilat yaptırmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev tadilat görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında tadilat yapılan ev görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev tadilatı yapmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve tadilat yapmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi tadilat yapmak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir