AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde koyun görmek

Kahve falında suyun içinde koyun görmek

Kahve falında suyun içinde koyun görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, doğru haber almaya, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde koyun gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında su içinde koyun görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde koyun görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde koyun kesmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde koyun görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünün içinde olmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında koyun sürüsünün içinden geçmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde koyun görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında deniz içinde koyun görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir