AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla evin içini yıkamak

Kahve falında suyla evin içini yıkamak

Kahve falında suyla evin içini yıkamak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla evin içini yıkamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında suyla evin içini yıkamak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında evini suyla yıkamak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içini suyla yıkamak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde halı yıkamak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır yıkamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünü yıkamak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir